Auto keuren Eindhoven

Als u uw auto APK wilt keuren in de omgeving van Eindhoven, dan komt u naar Autobedrijf OnestopCarservice. Wij zijn een door het RDW erkend APK-bedrijf. Hierdoor is uw auto bij ons in goede handen. Onze APK-keurmeester keurt het voertuig. Wij hanteren standaardprijzen voor benzine en dieselauto’s. Bij dieselauto’s voeren wij ook een roetmeting uit. Is uw auto gekeurd? Dan ontvangt u achteraf altijd een APK-keuringsrapport. Wij kunnen een auto of camper tot 3500kg van elk merk  keuren in onze garage nabij Eindhoven. Of het nu gaat om lichte of zware voertuigen, onze keurmeesters kunnen het voor u doen. Vraag direct naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak met Autobedrijf OnestopCarservice.

Auto keuren Eindhoven: lichte en zware voertuigen van ieder merk

Wij kunnen een auto keuren in de regio Eindhoven, Nuenen en Helmond en omstreken. Zowel lichte als zware voertuigen kunnen bij ons worden gekeurd. Het maakt hierbij niet uit van welk merk het is. Wij raden aan om de APK keuring niet als een vervanging te zien van periodiek onderhoud. Een APK keuring is namelijk een momentopname. Het biedt geen garantie dat het voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Laat ons dan ook regelmatig onderhoud en controles uitvoeren aan uw auto, om te voorkomen dat er gebreken ontstaan.

Maak gebruik van onze APK Reminder

Maak gebruik van onze APK Reminder en vergeet nooit meer om uw auto APK te keuren in de regio Eindhoven, Helmond of Nuenen. Maak online een afspraak om een keuring in te plannen of neem contact op via 0492 – 565038 of stuur een mail naar info@onestopcarservice.nl.

Waarom One Stop Car Service?

APK

Afspraak maken

(Bedrijfs)naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw kenteken

Telefoonnummer

Panovenweg 41 5708 HR Helmond