BOVAG garage in Helmond

Autobedrijf OnestopCarservice is een BOVAG garage in Helmond. Al vele jaren voeren wij diverse werkzaamheden uit aan vrijwel alle auto’s. Wij zijn ook met regelmaat klanten uit de regio’s Eindhoven en Nuenen van dienst. BOVAG is tevens een keurmerk, waardoor u bij onze garage in Helmond verzekerd bent van kwaliteit. Het is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk voor consumenten. Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die door BOVAG worden gesteld. Als BOVAG garage in Helmond kunnen wij alle typen auto’s repareren en onderhouden. Maak direct een afspraak met onze monteurs.

BOVAG garage in Helmond: breed dienstenpakket

Als BOVAG garage in Helmond bieden wij een breed dienstenpakket. Wij helpen u het gehele traject. U kunt bij ons niet alleen terecht voor reparatie en onderhoud, maar ook voor vele andere werkzaamheden. Een greep uit de mogelijkheden:

 • APK-keuringen
 • Aircoservice
 • Autoruiten reparatie en vervanging
 • Uitlezen
 • Schade taxaties
 • Balanceren

Uiteraard kunnen wij u met nog veel meer werkzaamheden van dienst zijn. Moet uw auto langere tijd bij ons in de BOVAG garage in Helmond blijven? Dan kunnen wij ook gratis uitleenauto’s en fietsen bieden.

Direct een afspraak maken of vragen naar de mogelijkheden

Maak direct een afspraak via onze website met de monteurs in onze BOVAG garage in Helmond, nabij Eindhoven en Nuenen. Of vraag naar de mogelijkheden en bel naar 0492 – 565038 of stuur een mail naar info@onestopcarservice.nl.

 

 

Waarom One Stop Car Service?

APK

Afspraak maken

  (Bedrijfs)naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw kenteken

  Telefoonnummer

  Uw bericht